This website uses cookies. By continuing to browse this website without changing your web-browser cookie settings, you are agreeing to our use of cookies.

Find out more by reading our cookie guideline.

Sous vide sütés a ProCombi® gőzsütőkben

Felülmúlhatatlan ízek szuvidolással

A gőzsütés következő szintje

Kivételes ízek és textúrák

A gőzprogramon készült ételek ízével semmi sem vetekedhet. A szuvidolás egy olyan speciális sütés, melyet a professzionális séfek is előszeretettel használnak. Azzal, hogy vákuumba zárják az alapanyagokat, és lassan, gőzpárás sütőtérben készítik el az ételt, az ízek legjavát tudják feltálalni. Szuvidolás során az alapanyagokat (húsok, zöldségek) sokkal intenzívebben járják át a fűszerek aromái, s közben megőrzik nedvesség - és ásványianyag tartalmukat. A húsok szaftosak, a halak omlósak, a zöldségek zamatosak lesznek.  Az alacsony hőmérsékleten, gőzben sütött ételek sokkal egészségesebbek, és kisebb az esélye annak is, hogy túlsül az étel.


Sous vide sütés egyszerűen

A fejlett páratartalom érzékelővel és FullTaste® rendszerrel rendelkező AEG ProCombi® Plus sütőben  egyszerűen tökéletesek lesznek az ételek. Ha szuvidolni szeretne, tegye a hozzávalókat egy vákuum tasakba, vákuumozza le, tegye az ételt a sütőbe, majd indítsa el a sous vide programot. Ha vendégeket vár, akár előző este is összekészítheti a hozzávalókat a vákuum tasakba, és lezárva berakhatja a hűtőbe. Így ráér később megsütni. Mivel minden hozzávaló a tasakban van, a program végén még a sütőt sem kell kitakarítani. A szuvidoláshoz használt tasakok pedig egyszerűen beszerezhetők online


Felülmúlhatatlan ízek 4 lépésben

1. Előkészítés
Mossa meg, vágja fel és fűszerezze be a hozzávalókat, majd tegye a nyers, lehűtött húst vagy halat a vákuum tasakba.
2. Lezárás
Zárja le a tasakot egy vakuumozó gép segítségével, így bezárja az ízeket.
3. Párolás
A levákuumozott tasakot tegye be a ProCombi® Plus gőzsütőbe, majd válassza ki a SousVide programot az érintőképernyős kezelőfelületen.
4. Élvezze az ízeket
Tálalja fel a csodálatos ételet. Szuvidolás után még sütheti vagy grillezheti, hogy aranybarna, ropogós kérge legyen, de mindenképpen használja fel a vákkumtasakban összegyűlt fantasztikus szószt.


Professzionális sütés

A professzionális konyhákban világszerte használt sous vide sütés régóta a séfek egyik kedvence. Nagyon jól kihozza a különböző alapanyagok intenzív ízét. Az AEG a gőzsütés és a rendkívül precíz hőfokszabályozás technológiáját építette be a háztartási sütőkbe, hogy Ön is tudjon otthon, saját konyhájában szuvidolni, és élvezhesse az egyedülállóan finom ízeket. A szuvidolásnál ugyanis nagyon fontos, hogy a sütő órákon keresztül képes legyen, legalább fél foknyi pontossággal tartani a beállított hőmérsékletet.


ProCombi® gőzsütők

Kivételes íz és textúra. A FullTaste® Steam System rendszerű AEG ProCombi® gőzsütőben mindig optimális a gőz, a páratartalom és a forró levegő aránya, ezért minden alkalommal a legjobbat hozza ki az ételekből.

Bővebben a gőzsütőről

ProClean mosogatógépek

Az új AEG mosogatógépek rendkívűl víztakarékosan, és egyedülállóan kíméletesen mossák tökéletesen tisztára az edényeket. A lábosoktól a serenyőkön át egészen a törékeny üvegpoharakig.

Bővebben a mosogatógépről

ProFresh kombi hűtőszekrény

Ellenállhatatlanul friss ízek, kényelem, nagy kapacitás és hatékonyság. Az AEG TwinTech rendszerű ProFresh hűtőkben hosszabb ideig tarthatja frissen az élelmiszereit. 
 

Bővebben a hűtőszekrényről

 
 
Bezárás